top of page

Extra Informatie

b0eaea4f-0b82-455b-88eb-6df7ed4e6fc1_edited.png

De Ijscowboys bestaan uit Robbert Kamps en Rik Wolthuis.

 

Wij zijn 2 vrienden met als doel om van de Ijscowboys een groot succes te maken. We zijn beiden enthousiast over het ondernemerschap en willen 1 of 2 fysieke saloons openen in combinatie met een aantal karren + fietsen. 

 

We zijn beiden opgegroeid in Eelde. Daar kennen we elkaar ook van. We zijn zelf vrolijk en positief ingesteld. We omringen ons het liefst met positief ingestelde mensen. “Het kan niet” of “Zou je dat nou wel doen?” Staat niet in ons woordenboek. Getuige ook hoe onze samenwerking tot stand is gekomen. 

 

Familiedroom… 

 

Robbert zat wat te scrollen op Marktplaats en stuitte op een mooie ijscokar. Dit leek hem wel wat en hij belde Rik. Rik was op zijn beurt gelijk enthousiast. Helaas kregen we de beoogde kar niet waarop we samen zijn gaan zitten en een plan hebben gemaakt om in mei  van 2021 ons eerste ijs te scheppen. Dit is gelukt! 

 

Zoals je hierboven leest zijn we wellicht een tikkeltje impulsief maar met de juiste drang en energie naar voren is ons doel om iedereen blij te maken met onze ijsjes op uw evenement!

bottom of page